Home » Algemeen » Win-actie van Krista bij Kinki Alkmaar

Win-actie van Krista bij Kinki Alkmaar

Locatie: Kinki Kappers Alkmaar
Kleurspecialist: Lieke
Model: Krista
datum: woensdag 3 augustus, 9.30 uur

Ola_LikeWinMAIN

Olaplexlikewin1

We starten om 9.30 uur. Krista wordt onthaald door Lieke. Lieke gaat Krista vandaag kleuren en “in de watten leggen”. Twee weken geleden heeft Krista een Olaplex herstelbehandeling gehad om het haar kwalitatief sterk te maken en het voor te bereiden op de behandeling van vandaag.

Olaplexlikewin2

Karel heeft het haar 2 weken geleden al geknipt. Krista heeft 3 x zelf een Olaplex Nr 3 thuisbehandeling gedaan zodat het haar steeds gezonder wordt totdat we het vandaag gaan behandelen.

Dit is Krista op het moment van binnenkomst.

Eerst doen we een losse Crystal Gel behandeling van Malibu C (30 min) om het haar te preppen. De Olaplex herstelbehandeling heeft het haar gezond gemaakt en de Malibu behandeling heeft alle mineralen, metalen en build-up uit het haar verwijderd. Het haar is nu klaar voor de grote stap.

Olaplexlikewin3

Dit is het resultaat na de Malibu C behandeling.

We gaan nu de blondering opbrengen. We willen een mooie donkere inkijk creëren op de aanzet dus worden er veel folie’s gezet op de aanzet. Hier is het recept: l’Oreal Platine Precision met 6%. Er zijn 2 bakjes klaargemaakt van 30 gr met 3,75 ml Olaplex No.1

Olaplexlikewin4

Nadat alle highlights zijn ingezet worden de lengtes en punten ontkleurd met l’Oreal Platine Precision en 4,5% met 1,87 ml Olaplex No.1. Dit is het eerste bakje. We maken nog een extra bakje klaar met 15 gr l’Oreal Platine Precision en 4,5% met 0,94 ml Olaplex No.1

Het geheel heeft 1 uur ingewerkt. Daarna hebben we het goed met water uitgespoeld en hebben we de Malibu C Crystal Gel 60 sec laten intrekken om het oxidatieproces direct te stoppen zodat de toner niet kan doorslaan en de blondering niet door kan werken in de toner.

Olaplexlikewin6

Zie hier het resultaat na de ontkleurbehandeling

Nu gaan we het inkleuren met 3 verschillende kleuren. Hier de recepten:
Folie 12 cc l’Oreal Luo P02 met 7,5% en een druppel Olaplex Nr. 1
Aanzet; een bakje van 44 cc l’Oreal dialight 10/21 (22 cc) met 10/13 (22 cc) en 1 druppeltje 5/66

Olaplexlikewin7

Dezelfde formule is ook door de punten getrokken om en om met de derde kleur;
een bakje van 26 cc l’Oreal dialight 10/21 en een druppeltje 7/40 1 op 1,5 gemengd met 1,8% en 0,94 ml Olaplex No. 1

Olaplexlikewin7

Dit heeft 10 minuten ingetrokken. Daarna hebben we de Olaplex Nr. 2 royaal over het haar verdeeld en 20 minuten laten intrekken.

Olaplexlikewin8

Dit is dan het eindresultaat en ja het is mooi geföhnd en gestyled 😉