Relaxer

Je mag Olaplex direct toevoegen aan je relaxer.

Gebruik je 60 gram of meer relaxer dan voeg je daar 7,5ml Olaplex No. 1 aan toe.

Gebruik je minder dan 60 gram relaxer dan voeg je een maximale hoeveelheid van 3,75ml Olaplex No. 1 aan je mengsel toe.

*Onthoud goed: door 7,5ml Olaplex toe te voegen aan 60 gram relaxer krijg je een volumineuzer eindresultaat. Wil je een resultaat dat de vorm van het hoofd meer volgt dan mag je de hoeveelheid Olaplex die je gebruikt verlagen tot 3,75ml.

*Wanneer je een milde relaxer gebruikt is het zeer aan te raden de hoeveelheid Olaplex die je gebruikt te halveren.

Breng het aan en laat het inwerken zoals normaal.

Spoel het uit, maak het voorzichtig droog met een handdoek en doe een volledige Olaplex Herstelbehandeling.  Hiervoor mix je 15ml No. 1 met 90ml water. Je verzadigt het haar aan de wasbak compleet met dit mengel en laat het voor 5 minuten inwerken. Daarna breng je zonder het haar eerst uit te spoelen een rijkelijke hoeveelheid No. 2 aan op het gehele haar en kam je het haar door. Dit laat je 10 tot 20 minuten inwerken.

Daarna was je het haar met neutralisatieshampoo (je mag 3,75ml Olaplex No. 1 toevoegen aan de neutralisatieshampoo). Daarna conditioneer je het haar.

* In sommige gevallen kan het gebruik van Olaplex de sterkte van de relaxer beïnvloeden. Wil je het haar echt zo stijl mogelijk krijgen dan raden wij aan een Olaplex herstelbehandeling te doen voor en na het relaxingproces en Olaplex toe te voegen aan je neutralisatieshampoo.